16.04.2021

Performing HEL viestintäkoulutus

Viestintäkoulutus: perusasiat, somesisällöt, pitchaus

Viestintäkoulutusviikko toukokuussa: Perusasioista somesisältöihin ja pitchaukseen!

Ilmoittaudu mukaan 2.5. mennessä.

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset järjestävät toukokuun ensimmäisellä viikolla kahden zoom-työpajan kokonaisuuden, jossa pureudutaan viestintään. Tilaisuudet ovat osa kaikille esittävän taiteen ammattilaisille avointen Performing HEL-koulutustilaisuuksien sarjaa.

Tiistaina 4.5. klo 9.00-12.00: Noon Kollektiivin Noora Jokisen ja Anu Dufvan viestintäkoulutus: Pidä yleisöistä kiinni! Huom. sisältää pienen ennakkotehtävän. Kieli: Suomi / in Finnish

Torstaina 6.5. klo 10-12.00: Moments of truth; The Perfect Pitch by Nick Vertigans. Connect with your audience online and live! The session will be in English.

Osallistuminen on ilmaista, mutta vaatii ilmoittautumisen. Voit ilmoittautua joko toiseen tai molempiin tilaisuuksiin tällä lomakkeella. Sign up here to receive the zoom link: https://forms.gle/FSbuyjJzWHYpu7cE8

Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 2.5.2021 // The registration will close on Sunday 2.5.

Tilaisuudet tallennetaan // The workshops will be recorded

Lisätiedot: Tanja Ahlstén, tanja.ahlsten@danceinfo.fi, p. +358 40 7798 115

Performing HEL on kotimaisen esittävän taiteen viennin- ja myynninedistämistapahtuma. Vuoden 2021 Performing HELin järjestävät Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset yhteistyössä Helsingin juhlaviikkojen, Svenska Teaternin, Kansallisteatterin, Espoon kaupunginteatterin ja Teatterin tiedotuskeskus TINFOn kanssa. Tapahtumaa tukee opetus- ja kulttuuriministeriö. Lue lisää: www.performinghel.fi


TIISTAI 4.5. klo 9.00-12.00 @ZOOM

Viestintäkoulutus: Pidä yleisöistä kiinni!

Viestinnän koulutusaamupäivässä saat käytännön eväitä ja ajattelun tukea oman yhteisösi viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen. Kouluttajina toimivat viestinnän asiantuntijat Noora Jokinen ja Anu Dufva Noon Kollektiivista. Omien yhteisöjensä viestintäkokemuksia ja toimintapoja raottavat koulutuksen lomassa koreografi Valtteri Raekallio (Raekallio corp) ja tuottaja Inna Huttunen (Recover Laboratory).

Noora Jokinen on pidetty viestinnän kouluttaja, fasilitaattori ja valmentaja (YTM), joka on toiminut kymmenien organisaatioiden tukena viestinnän kehittämisessä. Noora on tyytyväisimmillään, kun hyvää tekevät toimijat löytävät uusia tekemisen tapoja ja saavat äänensä entistä paremmin kuuluviin.

Anu Dufva on someviestijä, jonka sydän sykkii erityisesti kulttuurialan toimijoiden tukemiselle. Anulla on vahva kokemus kampanjoinnista, haastavasta sosiaalisen median moderoinnista ja järjestö- ja kulttuurialan toimijoiden ohjaamisesta toimiviin somekäytäntöihin.

Aikataulu

9.00-10.15: Suunnitelmallista viestintää esitystaiteesta - myös poikkeusaikana?

Noora Jokinen, viestinnän asiantuntija, Noon Kollektiivi

  • Miksi tarvitsemme viestintää myös silloin, kun esitystoiminta ei ole mahdollista?
  • Mistä voimme viestiä, kun varsinaista toimintaa ei ole?
  • Miten vahvistaa viestinnän suunnitelmallisuutta?

10.15 TAUKO

10.30-12.00: Esittävän taiteen yleisöjen tavoittaminen somessa? Sometilit, sisällöt ja rutiinit kuntoon

Anu Dufva, viestinnän asiantuntija, Noon Kollektiivi

  • Some esitystaiteen kanavana: ota potentiaalit käyttöön!
  • Mitkä somekanavat valitsen ja miksi? Mitä huomioida tilien luomisessa?
  • Millaiset sisällöt toimivat eri kanavissa?
  • Miten löytää itselle luontevat tavat tehdä sosiaalisen median sisältöjä?
  • Miten saan some-arjen rullaamaan?

Ennakkotehtävä: Saadaksesi mahdollisimman ison hyödyn irti someosuudesta, suosittelemme ottamaan käyttöön yritystilit Facebookissa ja Instagramissa. Jos nämä ovat jo käytössä, hyvä! Jos ei, tai et ole varma onko, niin täältä löydät apua ja vinkkejä:

Ohjeet instatilin tilan tarkistamiseen ja muuttamiseen yritystiliksi: https://help.instagram.com/307876842935851

Ohjeet Facebook yrityssivun tekemiseen: https://www.facebook.com/pages/creation/?ref=fbb_set_up_your_page

Ohjeet Facebook yrityssivun tekemiseen, jos et ole ennen tehnyt yrityssivua:

https://www.facebook.com/business/pages/set-up


TORSTAI 6.5.2021 klo 10.00-12.00 @ZOOM

MOMENTS OF TRUTH; THE PERFECT PITCH

Show up online (and in the real world) – to deliver messages with impact

Pitchaus on muutakin kuin myyntipuhe – kyse on kuulijan kiinnostuksen herättämisestä ja vaikuttavan viestin välittämisestä. Kuinka herättää kuulijan kiinnostus? Miten valmistautua ja virittäytyä tunnelmaan, jos kuulijat ovat etänä? Miten verkossa pitchaaminen eroaa livetilanteesta? Nick Vertigansin vetämä zoom-tilaisuuson suunnattu esittävän taiteen ammattilaisille, jotka haluavat oppia lisää puheviestinnästä. Vertigans on innostava kouluttaja, jonka ohjaus tarjoaa uusia näkökulmia oman työn esittelemiseen.

Nick Vertigans is an experienced accredited PCC coach, mentor coach, facilitator and

speaker from London, helping people & teams to develop successful habits and

better results. Nick works in leadership, team and individual development. He is an NLP Practitioner, DISC facilitator, challenging people to find their own voice, in order to communicate, motivate, and perform for themselves and their teams. www.vertigans.com

In English / tilaisuuden kieli on englanti

The link to the zoom event will be sent only to the registered participants. Scroll up to find the link to the sign up form.

Sinua voisi kiinnostaa

Kansainvälisyys Ilmoitukset Koulutukset