09.12.2021

Suomen Rooman-instituutin tutkimusresidenssi

Suomen Rooman-instituutissa toimii opiskelijoille, tutkijoille, taiteilijoille, toimittajille ja tietokirjailijoille tarkoitettu tutkimusresidenssi. Se mahdollistaa edullisen asumisen Roomassa ainutlaatuisessa ympäristössä osana monitieteellistä ja -taiteellista yhteisöä.

Residenssi on tarkoitettu erityisesti opiskelijoille, tutkijoille, eri alojen taiteilijoille sekä toimittajille ja tietokirjailijoille. Etusijalla residenssipaikkoja myönnettäessä ovat sellaiset humanististen alojen tutkijat ja opiskelijat, joiden hankkeet edellyttävät Roomassa työskentelyä. Residenssipaikkaa voivat hakea sekä yksittäiset henkilöt että ryhmät. Villa Lanten renessanssihuvilan lisäksi tutkimusresidenssin käytössä olevia huoneita on Monteverden kaupunginosassa sijaitsevassa Via Faldan asuntolassa.

Residenssin asukkailta edellytetään aktiivista osallistumista instituutin toimintaan ja siellä järjestettävään tieteelliseen ohjelmaan.

Tässä haussa voi hakea residenssipaikkoja ajanjaksolle 1.7.–31.12.2022. Haettavan residenssijakson suositeltu pituus on kahdesta viikosta kahteen kuukauteen. Hakijalle voidaan myöntää myös haettua aikaa lyhyempi jakso.

Hakuaika päättyy 31.12.2021 klo 23.59 Suomen aikaa.

Hakemukset jätetään verkkolomakkeella: https://link.webropol.com/s/irf-tutkimusresidenssi-s22. Kaikki hakemukseen liittyvä tieto tulee antaa lomakkeella, eikä sähköpostilla tai myöhässä saapuneita hakemuksia käsitellä.

Hakuun liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä instituutin intendenttiin Simo Örmään orma(at)irfrome.org.

Lisätietoa vuokrista ja asuintiloista

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Residenssit Avoimet haut