24.02.2022

Warm Up KokoTeatterissa

KokoTeatteri juhlistaa jälleen vapaiden ammattiteattereiden Lain§uojattomat-festivaalia talvisen Warm Upin merkeissä 4.-6.3.2022.
 
Lain§uojattomat-festivaali järjestetään vuosittain Porissa ja festivaalin järjestelyjen takana on porilainen Rakastajat-teatteri. KokoTeatteri oli yli 20 vuotta sitten yksi Lain§uojattomat-festivaalin perustajajäsenteattereista. KokoTeatterin talvisessa Lain§uojattomat Warm Up -tapahtumassa on luvassa tänä vuonna sekä esityksiä, taiteilijatapaamisia että useampia teatteri- ja tanssialan ammattilaisten keskustelutilaisuuksia.
 
Pe 4.3.2022 klo 14
Koreografien kokoontumisajot -keskustelutilaisuus
KokoTeatteri toivottaa lämpimästi tervetulleeksi koreografit, ohjaajat ja ammattiteattereissa toimivat suunnittelijat yhteisen aiheen äärelle. Maksuton. Mahdollisuus osallistua myös striiminä. 
 
Pe 4.3.2022 klo 18
Näyttämö on sinun
Näyttämö on sinun -esityskokonaisuus on ainutlaatuinen taidekylpy ja KokoTeatterin juhlavuoden maksuton syntymäpäivälahja kaikille esittävien taiteiden ystäville. Tervetuloa ritualistiselle matkalle kokemaan monitaiteellinen teatteriseremonia. Maksuton. 
 
La 5.3.2022 klo 12
Kehonhuoltoa ja työhyvinvointia -työpaja (Teatterikeskus)
Soveltavan taiteen työhyvinvointia yhdessä, itseään kuunnellen. Työpajassa tehdään mielen ja kehon hyvinvointiin keskittyvä soveltavan taiteen prosessi, tutkitaan rennosti omaa luovuutta ja palaudutaan kehoon kuuntelemaan - mitä minulle kuuluu. Työpaja on ensisijaisesti Teatterikeskuksen jäsenteattereille. Työpajassa rajattu osallistujamäärä. Maksuton. Päälle rennot vaatteet joissa voit liikkua! 
 
La 5.3.2022 klo 17
KokoGallery taiteilijatapaaminen: Metsälintu Pahkinen
Metsälintu Pahkinen esittelee 30-vuotisen uran taiteilijajuhlanäyttelyä KokoTeatterin alakerran kulttuurikahvilassa. Maksuton.
 
La 5.3.2022 klo 19
Jani Toivola: Rakkaudesta
Akustinen ilta rakkaudelle. Rakkaudesta on Jani Toivolan omakohtainen, koskettava ja humoristinen yhden miehen show rakkaudesta ja rakkauden kaipuusta. 
 
Su 6.3.2022 klo 12
Keskustelua edunvalvonnasta (Teatterikeskus)
Teatterikeskus valmistelee maaliskuussa vuoden 2023 eduskuntavaaleja varten esittävän taiteen vapaan kentän hallitusohjelmatavoitteet. Teatterikeskuksen jäsenyhteisöjen edustajat pääsevät tutustumaan kyselyn tuloksiin ja vaikuttamaan hallitusohjelmatavoitteisiimme keskustelutilaisuudessa. Maksuton. Mahdollisuus osallistua myös etänä. 
 
Su 6.3.2022 klo 14
Grus Grus Teatteri: Koivuhiiri ja päästäinen
Lastenteatteriesitys. Tulkinta Esko-Pekka Tiitisen satukirjasta Onnen omat. Koivuhiiren ja päästäisen tarina on seikkailu erilaisuuden hyväksymisestä ja pelkojen voittamisesta, rakkaudesta. 
 
Lisätietoja ja linkit keskusteluihin ja työpajoihin ilmoittautumiseen sekä lippukauppaan tästä.
 
Tervetuloa Lain§uojattomat Warm Up -tapahtuman pariin! 
 
---
Lisätietoja:
 
Sini Salo 
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
KokoTeatteri
0406104420
sini (a) kokoteatteri.fi 

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Tapahtumat Työpajat