01.09.2020

Webinaarisarja digitaalisen markknoinnin ja myynnin vauhdittamisesta

Maksuton webinaari-sarja taide- ja kulttuurialan toimijoille myynnin ja markkinoinnin vauhdittamisesta

Teknologiapalveluja taide- ja kulttuurialoille kehittävä Gigle Oy järjestää syyskaudella välittäjätoimijoille ja artisteille maksuttoman webinaari-sarjan, jossa käydään läpi digitaalisen markkinoinnin ja myynnin mahdollisuuksia alan näkökulmasta käsin. Tavoitteena on nostaa tietoisuutta digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista sekä auttaa toimijoita vauhdittamaan myyntiä nykyaikaisia työkaluja hyödyntäen. 
 
Koronapandemian kurittaessa alaa ja kilpailun kiristyessä on ratkaisevaa, että taide- ja kulttuurialan palveluntarjoajat osaavat luoda laajan näkyvyyden verkossa, paketoida esitykset, elämykset ja työpajat helposti ostettaviksi palveluiksi sekä rakentaa toimivan ostamisen polun verkkoon.
 
Webinaarisarjassa esitellään konkreettisin esimerkein kuinka myyntiprosessia voi parantaa ja miten rakentaa ostamisen putken, jossa asiakas pääsee liukumaan ajatuksesta suoraan ostoksille.
 
Giglen isona tavoitteena on luoda ostamisen ja myymisen digitaalinen standardi kentälle, madaltaa ostamisen kynnystä ja lisätä tätä kautta elämysten kysyntää. Haluamme automatisoida vanhanaikaisia käytäntöjä yhdessä alan välittäjätoimijoiden ja artistien kanssa”, kertoo Giglen toimitusjohtaja Inkeri Borgman.
 
Gigle Oy on vuonna 2016 perustettu perheyritys, jonka palveluja hyödyntävät mm. Improvisaatioteatteri Stella Polaris ja taidetyöpajoja välittävä Napa School. Yrityksen visiona on tehdä elämyksen tilaamisesta yhtä helppoa kuin pizzan tai taksin tilaaminen, ja tuoda taide- ja kulttuuripalveluiden myynti ja markkinointi ajantasalle.
 
Webinaari-sarja järjestetään syyskauden aikana välillä 23.9.–2.12. ja se muodostuu kuudesta 45 minuutin mittaisesta tapaamisesta.
 
Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
 
inkeri@gigleapp.com
p. 044 515 1994
 

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Koulutukset Events