11.03.2021

Kansalaisfoorumi logo

Ystävänä yleisö – yleisötyön verkkokurssi

  • Aika: 7.4 – 12.5.2021
  • Paikka: Verkossa
  • Maksu: 100 € / jäsenet 70 € / maahanmuuttajat, työttömät ja eläkeläiset 50 €
  • Osallistujamäärä: vähintään 8 osallistujaa/ryhmä
  • Ilmoittautuminen: 24.3.2021 mennessä

Odottaako teoksenne koronan takia toteuttamatta jäänyttä esityskautta? Nyt jos koskaan on aika suunnitella yhteisönne ja teostenne tunnetuksi tekemistä yleisötyön keinoin. Tervetuloa virkistävälle vertaiskurssille pohtimaan yleisötyön mahdollisuuksia!

Onko sinulla tai yhteisölläsi kiinnostusta yleisötyön tekemiseen, mutta et oikein tiedä, mistä aloittaa? Tämä verkkokurssi tukee sinua yleisötyön käynnistämisessä. Kurssin kokonaiskestoksi on arvioitu reilu kuukausi.

Yleisötyö on laaja kokonaisuus erilaisia toimintatapoja, joiden tavoitteena on syventää taiteen kuluttajien ja tekijöiden välistä suhdetta. Yleisötyön myötä taiteen tekijät ja harrastajat voivat edesauttaa taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävää kulttuurityötä. Kurssilla tarkastelemme yleisötyön taidekasvatuksellista vaikuttavuutta ja kehitämme markkinointi- ja viestintätaitoja. 

Kurssilla opit mitä yleisötyö on ja saat kokemusta ja varmuutta toteuttaa oman yleisötyöhön liittyvän suunnitelmasi. Opit asettamaan tavoitteet ja mittarit yhteisösi yleisötyölle ja arvioimaan toiminnan vaikuttavuutta. Kurssi soveltuu erityisesti yhteisöllisestä suunnittelutyöstä vastaaville henkilöille ammatti-, opiskelija- ja harrasteyhteisöissä. 

Kurssin oppimateriaalina käytetään Ystävänä yleisö – katsaus teatterin yleisötyön muotoihin -kirjaa (Toim. Airaksinen, R. & Mertanen M.M. & Virtanen, P. 2019). Verkkokurssin mentorina toimii filosofian maisteri Disa Kamula. Hän on yksi Ystävänä yleisö -kirjan kirjoittajista.

Kurssilla opiskelet yhdessä verkko-oppimisryhmän kanssa. Vertaisverkkoryhmä käynnistyy, jos siihen ilmoittautuu vähintään 8 opiskelijaa.

Lue lisää koulutuksesta.

KURSSIN AIKATAULU

Kurssin yhteiset verkkotapaamiset pidetään keskiviikkoisin 7.4., 14.4., 21.4., 28.4. ja 12.5. aina klo 14.30–16.00.

MAKSU, LISÄTIEDOT JA PERUUTUSEHDOT

Kurssi maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä Kansalaisfoorumin verkkokaupassa. Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen Kansalaisfoorumin sivuilla.

  • Maahanmuuttajille, työttömille ja eläkeläisille kurssin alennettu osallistumismaksu on 50 euroa.
  • Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöjen jäsenille kurssin alennettu osallistumismaksu on 70 euroa.

Lisätiedot: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta 14 päivää ennen kurssin alkamispäivää. Jos osallistuminen kurssille perutaan tämän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamispäivää, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen. Peruutukset: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset Koulutukset