25.10.2022

Esbo ordnar ett informationstillfälle om Kulturspaningens, KULPS-kulturstigens och Kulturkedjans upphandling den 31.10.2022

Esbo konkurrensutsätter upphandlingar av tjänsteleverantörer som erbjuder konst- och kulturinnehåll inom verksamhetsmodellerna Kulturspaning, KULPS-kulturstigen och Kulturkedjan. På informationstillfället den 31.10.2022 får du höra mer om hur du ansöker om att bli tjänsteleverantör och om hur upphandlingen framskrider.

Esbo konkurrensutsätter upphandlingar av tjänsteleverantörer som erbjuder konst- och kulturinnehåll inom verksamhetsmodellerna Kulturspaning, KULPS-kulturstigen och Kulturkedjan i början av år 2023. Innehållet riktar sig till 3–5-åringar inom småbarnspedagogiken, elever i för- och grundskolan samt för seniorer på Esbos vårdhem.

Vi ordnar ett öppet informationstillfälle för alla intresserade måndagen den 31.10.2022 kl. 10.00–11.30. Tillfället arrangeras i hybridform, i Vindängensalen i Hagalund och på Teams. De som deltar på distans får en länk via e-post dagen innan informationstillfället. Anmäl dig via den här Webropol-länken.

Plats: Vindängensalen, Vindgränden 6 B, 02100 Esbo (Hagalund). Bekanta dig med ankomstanvisningar.

Informationstillfället går på finska. Om du har frågor om tillfälle kan du skicka dem per e-post till kulps@espoo.fi.

Upphandlingen sker i två faser och anmälningen till aktörregistret öppnar för alla intresserade konst- och kulturaktörer i början av 2023. Detta kommer att informeras om omfattande. Esbo tillämpar likadana aktörsregister och förenklad anbudsgivning vid genomförande av Hobbystigen i Esbo.

Läs mer om Kulturspaning.

Läs mer om KULPS-kulturstigen.

Läs mer om Kulturkedjan.

Det här kan också intressera dig

Aktuellt Evenemang