03.06.2021

Tilaa tilastokirja 2020

Pandemiavuoden tilastokirja painettuna vain ennakkotilauksella 

Esittävän taiteen tilastot – teatterin, tanssin ja sirkuksen vuosi 2020 ilmestyy to 17.6.2021, ja painetun kirjan saa itselleen elokuun lopussa. Ennakkotilauksia otetaan vastaan nyt. 

TINFO julkaisee Esittävän taiteen tilastot – teatterin, tanssin ja sirkuksen vuosi 2020 -kirjan sähköisen, pdf-version torstaina 17.6.2021. Kaikille avoimessa käytössä olevan digitaalisen tiedoston lisäksi painetun kirjan saa itselleen tilaamalla. Otamme nyt ennakkotilauksia vastaan, sillä toisin kuin aikaisemmin, painettu kirja lähetetään vain sen tilanneille. 
 
Tilastokirjassa on noin 100 eri tilastotaulukkoa, viidestä eri aiheesta: myydyistä lipuista, ohjelmistoista, taloudesta, henkilöstöstä ja palkoista. Vuoden 2020 tilastot kertovat lukujen valossa ennennäkemättömästä mullistuksesta teatterien esitystoiminnassa, jonka pandemiasta johtuvat rajoitustoimenpiteet aiheuttivat. Ensi kertaa tilastoidaan myös esitysten suoratoistoihin ja tallenteisiin myydyt katseluoikeudet.  
 
TINFO on tuottanut ja julkaissut teatteritilastoja 1940-luvulta lähtien ja vuodesta 1985 saakka erillisenä kirjana. Julkaisun nimi päivitettiin viime editiosta lähtien Teatteritilastoista Esittävän taiteen tilastoiksi.  
 
Suomalaista esittävän taiteen kenttää kuvaavat tilastot ovat harvinaislaatuisen kattavat ja dataa on kertynyt pitkiä aikasarjoja, mikä hakee vertaistaan maailmalla. 
 
 

Esittävän taiteen tilastot – teatterin, tanssin ja sirkuksen vuosi 2020 

Noin 160 sivua, joista 30 värillisiä.  
 
100 tilastotaulukkoa, 100 havainnollista graafia. 
 
Kolme kieltä: suomi, ruotsi ja englanti.
 
*** 
 
Ennakkotilaukset maanantaihin 9.8.2021 mennessä osoitteella: tinfo (a) tinfo.fi 
 
Ilmoita, kuinka monta kirjaa haluat ostaa ja anna nimesi ja toimitus/laskutusosoitteesi
 
Kirjan hinta on 55 euroa. Vähintään 10 kappaleen tilauksissa yhden kirjan hinnaksi tulee 50 euroa / kappale. Laskuun lisätään lähetyksen postikulut (tai erikseen sopimalla voi noutaa kirjat TINFO-toimistolta). 
 

Karun vuoden karut luvut (tilastouutinen 17.6.2021)

Sinua voisi kiinnostaa

Tilastot TINFO Ilmoitukset