26.04.2021

T-efekti-meemi

TINFO-palkinto 2021 T-efektille 

Verkkojulkaisu T-efektille jaetulla TINFO-palkinnolla halutaan tukea asiantuntevaa ja ammattimaista teatterista kirjoittamista. 
 
TINFO-palkinnon 2021 sai vastaanottaa verkkojulkaisu T-efektin toimituskunta. T-efektiläisiä teatteritieteilijöitä, opiskelijoita ja hiljattain valmistuneita kiitetään julkaisusta, joka on omiaan moniäänistämään teatterikirjoittelua ja jossa alan tutkimusasiantuntemus todentuu luovasti toteutettuina analyyseinä. T-efektille jaetulla TINFO-palkinnolla halutaan tukea asiantuntevaa ja ammattimaista teatterista kirjoittamista. 
 
Teatterin tiedotuskeskus TINFO on jakaa kolmea palkintoa eri sykleissä. Vuonna 2021 oli TINFO-palkinnon ja Vuoden esityksen Thalia-palkinnon vuoro. Perinteinen Silmänkääntäjä-palkinto jaetaan seuraavan kerran vuonna 2022. 
 
TINFO-palkinnolla palkitaan teatteritiedon tuottajia, tiedottajia, toimittajia, kriitikoita, alan tutkijoita tai uudenlaisia hankkeita ja nostaa esille parhaita käytäntöjä teatteria koskevassa viestinnässä. Palkintoehdokas voi olla yksityishenkilö, työryhmä, hanke, teatteri tai muu yhteisö, joka on toimitus-, tiedotus- tai tutkimustyöllään syventänyt teatteritaiteen tuntemusta.  
 
TINFO-palkinto jaettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2010 ensimmäisen esittävien taiteiden alan yhteisen palkintojuhlan, Thalia-gaalan yhteydessä. Rahapalkintona myönnettävää tunnustusta jaetaan vuoden tai kahden välein, tilanteen mukaan.  
 
Aiempien vuosien TINFO-palkinnon saajat: https://www.tinfo.fi/fi/tinfo-palkinto
 
Tiedustelut: 
TINFO / johtaja Linnea Stara, 050 301 2723 
 
 
Palkintoperustelut kokonaisuudessaan:  
TINFO-palkinto 2021 myönnetään verkkojulkaisu T-efektille. Helsingin yliopiston teatteritieteen opiskelijoiden T-efektin toimituskunnalla on lonkerot syvällä ja laajalla paitsi teatterin historian ja nykyisyyden tutkimisessa myös kunnostautumista muissa elämänaloissa ja populaarikulttuurin tuntemisessa. Tekijöidensä laaja-alainen kirjo kiinnostuksenkohteita ja osaamista tuottaa T-efektin sivuille artikkeleita, jotka ovat omiaan moniäänistämään teatterista kirjoittamista maassamme.  
 
T-efektin Sanni, Maura, Sofia, Laura, Elina, Anna, Topi, Leena, Karoliina, Antti, Eeli ja Mika tekevät näkyväksi tekijöitä, ilmiöitä ja teoksia ja samalla omaa uniikkia asiantuntemustaan, jota heillä teatteritieteilijoinä on muille jakaa.   
 
Kiitämme t-efektiläisiä ensinnäkin julkaisun perustamisesta. Toisekseen ja kolmanneksi: luovasti laadittuja analyysejänne on mukava lukea, kun vielä olette onnistuneet paketoimaan tämän kaiken painavan ja kepeän kauniiseen ulkomuotoon. Te osaatte! Olette tehneet meihin vaikutuksen jo tähänastisella.   
 
TINFO-palkinnon myötä toivotamme T-efektille pitkää ikää!   
 
  

 

 
Katso t-efektiläisten videotervehdys
 
 
 

Sinua voisi kiinnostaa

Palkinnot